Animační programy

Chcete si užít pobyt stejně jako Vaše děti? Nechte přípravu a realizaci odpoledního a večerního programu na nás.

Nabízíme animační programy pro MŠ, 1. a 2. stupeň ZŠ se standardní délkou 5 dní (po domluvě možno i jinak). Programy jsou připravovány ve spolupráci s pedagogy a realizovány zkušenými instruktory, kteří se budou starat o Vaše svěřené děti od doby oběda po večerní programy včetně večerky a nočního klidu.
Děti se mohou těšit na zábavné odpoledne a večery plné aktivit na téma, které si z naší nabídky vyberete. Pokud máte jakékoliv požadavky, můžeme vypracovat zvláštní program podle vašeho přání a představ jen pro Vás.

Příklady animačních programů:

MŠ - Z pohádky do pohádky
Dětství a pohádky k sobě vždy neodlučitelně patřily, proto se pohádky staly symbolem radosti, štěstí a hlavně ponaučením pro děti celého světa. Cílem tohoto programu je chápat rozdíl mezi dobrem a zlem, dále posoudit, co je špatné a správné. Děti se učí trpělivosti, vytrvalosti a vzájemného naslouchání ve skupině. To vše pozitivně přispívá k formování a pěstování charakteru dětí. Můžete se těšit na pohádky o Červené Karkulce, Boudě budce, Willy Fog aneb Cesta kolem světa za 24 hodin a mnoho dalšího.

ZŠ 1. stupeň- Harry Potter
Nejlépe zvolená týmová hra, pokud potřebujete stmelit kolektiv třídy, nebo si jen tak chcete užít program podle nejslavnějšího 7 dílného příběhu od J. K. Rowlingové. Aktivity jsou postaveny na týmové spolupráci, ale i na jednotlivcích skupiny. Děti se mohou těšit na sportovní aktivity, kdy si vyzkouší zahrát českou verzi famfrpálového zápasu, dále se budou snažit vyluštit rébusy chytré Hermiony a nebudou ani chybět bradaviční vědomosti nebo boj s Moskomory.

ZŠ 2. stupeň - Cesta kolem světa
Cílem tohoto programu je děti seznámit zábavnou formou s co nejvíce zeměmi světa jednotlivých světadílů a jejich typických tradic. Každý den probereme jeden světadíl a z něj to nejzajímavější. Děti se mohou těšit na šifry mistra Leonarda, zkoušku samotného Williho Fogga nebo Casino v Las Vegas. Každý zdolaný kontinent nebo stát budeme pro lepší představivost zaznamenávat na velkou kartonovou mapu světa, kterou si společně vytvoříme.

Voltage Multimedia Studio
Ubytování Kontakty
Social sites:
© 2024 Rekreační středisko Jiskra | Náměšť nad Oslavou 675 71, okres Třebíč, Czech Republic | +420 725 851 946
Sdílej odkaz na: